äkta Billiga UGGS Kopior Online Canada Snow UGGS låga

Ugg stövlar ( ibland kallat Uggs ) är kända i Australien och Nya Zeeland som en unisex stil fårskinn boot . Den är gjord av dubbla inför fårskinn med fleece på insidan , ett garvat utsida och en syntetisk sula . Ugg stövlar kommer från Australien , ursprungligen som utilitaristiska skor slitna för värme . De var ofta bärs av surfare under 1960-talet . På 1970-talet , var de stövlarna introducerades till surf kulturen i Storbritannien och USA med lokala surfare som återvänder från surfing tävlingar i Australien . Ugg stövlar blivit en modetrend i USA i slutet av 1990 och som en världsomfattande trend i mitten av 2000-talet , men i Australien de bärs huvudsakligen tofflor och förknippas ofta med " daggy " modekänsla , och " bogan " kultur .

Det har varit en tvist mellan vissa tillverkare av Ugg stövlar om huruvida " UGG " är ett skyddat varumärke , eller ett samlingsnamn och därmed berättigade till varumärkesskydd . I Australien och Nya Zeeland , där termen anses generisk , mer än 70 registrerade varumärken inkluderar termen UGG i olika logotyper och designs.By kontrast , är UGG ett välkänt märke som tillverkas i Kina av Kalifornien - baserade Deckers Outdoor Corporation , med registrerade varumärken i över 130 länder över hela världen , inklusive USA , Storbritannien , Kanada , alla europeiska medlemmar unionen och Kina .

Uppmärksammade tillverkare inkluderar Deckers , som enligt uppgift har 95 % av den globala marknadsandel , Luda Productions i Australien , som har ungefär 75 % av marknadsandelarna i Australien , EMU Australia , Empire Ugg Stövlar , Blue Mountains Ugg Boots , mortels Fårskinn Factory ; Bearpaw , Uggs - N - Mattor , Binder Corporation och Westhaven Industries .

UGGS UGGS Kopior 9.8/10(from 25163 reviews) 85 EUR Suppliers: www.removex.se/bottomlink.asp In Stock